г. Харьков, Салтовское шоссе 155/93
Смотреть на карте
(098) 046 18 29
(050) 979 44 69
(093) 979 44 69
Пошук артикулу
 
Каталог
Каталог запасних
частин
Завантажити (PDF)
 
 

Вибираємо якісні сайлентблоки

Найважливіший параметр вибору сайлентблока, втім, як і будь-якої автозапчастини - відповідність деталі марці автомобіля і вузлу установки. Відштовхуючись від цього параметра, може здатися, що найпростіше - зняти стару деталь і купити таку саму, аж до фірми-виробника.

 

На жаль, такий підхід дуже часто НЕ ПРАЦЮЄ!

 

Вся справа в тому, що базова комплектуюча і ремонтна запчастина, випущені під однією і тією ж маркою, можуть володіти абсолютно різними якісними характеристиками.

 

Джерел такої невідповідності кілька:

  • Розподіл потужностей і розташування виробничих комплексів низькою екологічністю за межами «Єврозони» часто стають причиною різного якісного рівня однієї і тієї ж продукції. Деталі, виготовлені на європейських підприємствах, але не в Європі, часто проходять не такий жорсткий контроль якості. Власне, тому на ринку аналоговий продукт цінується куди вище однойменного товару, виготовленого за офф-тейк проектом або франшизою.
  • У пошуках фірмової деталі ви також можете наштовхнутися на підроблені комплектуючі - запчастини низької якості з усіма зовнішніми ознаками продукції відомих брендів. На жаль, до сих пір багато підприємців вибирають для себе цей спрощений шлях розвитку, а за низьку якість деталей розплачується споживач. Останнім часом простежується стійка тенденція зміщення пріоритетів кінцевого споживача з цінових характеристик - на якісні переваги. І тим не менше, масовий випуск підробленої продукції, в тому числі і автозапчастин, залишається фактом. Зокрема, це стосується і ки....ой продукції.

Як бачите, пошук на вітчизняному ринку оригінальних автозапчастин, зокрема - сайлентблоків, справа не проста. Крім того, сам факт покупки аналогової деталі ще не гарантує її тривалу справну роботу.

 

Пам'ятайте, що технічні вимоги до деталей ходової у вітчизняних виробників на порядок вищі за європейські. І мова не тільки про стандарти якості. Не варто забувати, що європейські дороги з їх гладким асфальтом і стабільними умовами зовнішнього середовища, на відміну від наших вибоїн, асфальтових латок і снігової каші. Відповідно, проектні параметри міцності, випущених в Європі деталей ходової частини, не розраховані на наше бездоріжжя. Не кажучи вже про те, що середньостатистичний європеєць набагато акуратніше відноситься до автомобіля: не використовує пасажирське авто для перевезення вантажів і не їздить по бездоріжжю. Крім того, жителі Європи досить часто змінюють автомобілі, не чекаючи часткового зносу їх систем.

 

Ось і виходить, що для українських доріг, якісний сайлентблок - це, перш за все, деталь, виготовлена з урахуванням місцевої специфіки, з більш жорсткими, ніж для європейських комплектуючих, вимогами до зносостійкості і міцності.

 

Сайлентблоки BCGUMA повністю відповідають зазначеним умовам. Наші деталі адаптовані до складних умов українських доріг.

 

Сайлентблоки BCGUMA демонструють високі показники зносостійкості і міцності навіть при інтенсивній експлуатації в умовах бездоріжжя, агресивного сольового середовища і сезонних перепадів температур.

 
 
Розробка сайту: студія "Імпреза"студія
Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:

Інструкції по відновленню паролю
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.